Thuiswerken corona

tthuiswerkende vrouw

Lees hier hoe u thuiswerken effectief en comfortabel maakt.

Thuiswerken lijkt niet meer weg te denken sinds we beheerst worden door het virus. Steeds meer horen we in de media dat thuiswerken een nieuw soort normaal gaat worden. Dat betekent natuurlijk dat uw werkplek in huis optimaal ingericht hoort te zijn. Denkt u aan een goede stoel een goed bureau maar ook aan een prettig beeldscherm en comfortabel toetsenbord. Veel werknemers weten misschien nog niet dat het eenvoudig is om een extern beeldscherm aan een laptop te koppelen. Anderen willen misschien toch een grotere of snellere laptop omdat dat nu eenmaal prettiger werkt.
Niet iedere werkgever voorziet u van een laptop of desktop computer om thuis te werken. U bent dan aangewezen op eigen apparatuur. Maar is uw eigen laptop of computer wel voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware? Uw werkgever zou u daarin moeten ondersteunen maar als dat niet gebeurt wilt u misschien toch hulp van een professional.
Bit computerhulp adviseert u graag bij vinden de juiste aanpassingen en aankopen zodat u veilig en comfortabel vanuit huis kunt werken.

Share this post:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *