We gebruiken speciale programma’s om een computervirus te verwijderen. 

Met speciaal ontwikkelde software verwijderen wij een computervirus. Wij schonen uw hele computer op en verwijderen tegelijkertijd spam en spyware. Daar wordt uw computer ook weer sneller van.
Als het nodig is installeren we ook een uitstekend Internet Security programma dat beter werkt dan Windows Defender. Wij adviseren G-data Internetsecurity. Als dat allemaal gebeurd is heeft u weer een schone en goed beveiligde computer.
Toch moet u in alle gevallen ook zelf alert blijven. U kunt namelijjk een groot slot aan uw deur hangen, maar dat houdt inbrekers niet tegen als u een raam open laat staan.

Bel ons voor directe hulp:

026-4455189

Wat zijn de oorzaken van een computervirus en hoe valt het te voorkomen?

Het antwoord is dat er meerdere oorzaken kunnen zijn.

  • Het kan zijn dat Windows besmet raakt met een computervirus omdat u per ongeluk een verdachte email heeft geopend.
  • Tijdens het surfen op internet heeft u op een misleidende button (link) geklikt, waardoor er ongevraagd Spam of Bloatware wordt geïnstalleerd.
  • Maar toch zijn de meeste virussen het gevolg van een gebrekkige beveiliging van uw computer.

Lees in ons Blog-artikel meer over een gebrekkige beveiliging en wat u hier zelf tegen kunt doen. Dit zijn heel belangrijke stappen die iedereen zou moeten volgen.

Op een deskundige manier Spam, Spyware, Toolbars en Bloatware verwijderen.

Op internet vindt u heel veel gratis software die u beloven dat ze schadelijke software verwijderen en bovendien de computer versnellen.
Maar pas op; voordat u erg in heeft spant u het paard achter de wagen. Meestal krijgt u er erg veel reclame bij die u oproepen de betaalde versie te kopen. En in het ergste geval maakt de gratis software uw computer alleen maar trager.
In tegenstelling tot die malafide aanbieders verkopen wij u geen programma’s maar schonen wij uw computer helemaal op.
Wij gebruiken betaalde programma’s en en bovendien geven wij u goede adviezen om te voorkomen dat uw computer weer vervuild raakt.

Onze tarieven

Prijzen van virus en malware verwijdering

# Diensten Prijs
1 Virus en spam verwijderen. € 35
2 Computer helemaal opschonen, updaten en versnellen. € 55
3 Installatie van een betrouwbaar antivirus programma. € 10
4 Het antivirusprogramma zelf. Wij adviseren G-data. Vanaf: € 40
Virus verwijdering
De gevaren van Phishing mail:

Het phishing mail bericht heeft als kenmerk dat het niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt van een bekend persoon of bedrijf te komen maar het is in werkelijkheid een vervalsing.
In die Phishing mail staat altijd een link waarop geklikt moet worden, zodat u wordt doorverwezen naar een website die ook niet van echt te onderscheiden is.
Op die website vragen ze u naar uw login gegevens, creditcard informatie en/of sofi-nummer. Als u dat doet is het gevolg dat uw gegevens in handen vallen van criminelen.
Op de website van AVROTROS wordt goed uitgelegd hoe u een phishing email kunt herkennen. Een dergelijke mail moet u dan nooit openen. U mag het wel verwijderen.

Start Windows slecht of traag op? Vermoed u dat een virus of spam de oorzaak is?

Wij lichten uw laptop of p.c. volledig door en verwijderen alle schadelijke software.